frieten – oesters/KIBBELING – BLOODY MARY/gin-tonic


Frites & Mer is het gloednieuwe mobiele cateringconcept van Meisjes met Smaak.
Dé smaakmaker voor zowel publieks- als bedrijfscatering, zomerfeest,
culinair evenement, bruiloft of festival!

Frites & Mer combineert de mooiste producten voor een culinaire smaakbeleving van topniveau, gepresenteerd vanuit onze eyecatcher; de MINI Clubvan met bijpassende trailer.

Het lekkerste ter land en ter zee, nu "on air" by Meisjes met Smaak!
V

Frites et mer / Fish 'n Chips

Met de rollende keuken van Frites et Mer haalt u een complete catering in huis. Particulier of zakelijk, bruiloft of festival. Wat dacht je van versgebakken biologische frieten gecombineerd met kibbeling of kraakverse oesters? Liever alleen friet? Of ga je all the way met een compleet Frites & Mer menu bestaande uit friet, oesters/kibbeling en een cocktail? Wat je ook kiest...Het zijn niet alleen goddelijke combinaties van smaken, Frites et Mer is ook een plaatje om te zien.

De seafoodbar vanuit onze speciaal omgebouwde MINI Clubvan, de hippe trailer gemaakt van duurzame materialen en... natuurlijk het allerleukste personeel om uw evenement nét dat beetje extra te geven!

Alle onderdelen van het menu worden voor de ogen van uw gasten bereid met de allerbeste biologische ingredienten als perfecte basis. Frites et Mer ook op uw evenement? Vraag dan snel een offerte aan!

Frites & Mer / Fish 'n Chips

**Bio Friet**
De lekkerste friet maak je van biologische aardappelen. De mannen van Friethoes in Haarlem maken met veel vuur en passie de allerbeste frieten, die wij vervolgens met minstens zoveel passie en plezier voor je afbakken in onze trailer. Loeiheet, goudbruin en afgetopt met romige mayo.

** Oesters**
Ter plekke openen we kraakverse Normandische Creuses, geserveerd met diverse smaakmakers zoals citroen, vers gemalen peper, Tabasco en Vinaigrette. En voor de liefhebber... onze geheime spicy topping!

**Kibbeling**
Warm uit de pan serveren we ze op z'n allerlekkerst: krokant gebakken en voorzien van traditionele ravigottesaus. Om je vingers bij af te likken!

**Bloody Mary**
Onze barman maakt voor de ogen van uw gasten een spicy Bloody Mary van biologisch tomatensap op smaak gebracht met geheime ingredienten en gemixt met vodka van Hollandse bodem.

**Gin-Tonic**
Sinds afgelopen zomer niet meer weg te denken; De heerlijk frisse GT's van onze barman zijn de perfecte mix van fris en bitter. Je zelf gekozen garnituur maakt dit mixdrankje helemaal af.

 

Onze prijzen

De rollende keuken van Frites et Mer is zowel beschikbaar op basis van uitkoop alsmede voor "losse" verkoop.

Friet-Oesters of Kibbeling-Cocktail
All-in prijs op basis van 100 menu’s, 2 uur op locatie en 50 vrije kilometers  €1550,- excl. btw
All-in prijs op basis van 200 menu’s, 3 uur op locatie en 50 vrije kilometers €2.700,- excl. btw
Voor elke extra te rijden kilometer rekenen wij €1,-
Bij grotere gezelschappen volgt een offerte op maat.

Liever alleen friet? Of een menu zonder cocktail? Bel of mail voor een passende offerte!
 
V

Aanvraagformulier


Partners

T: 020 616 98 55
E: info@meisjesmetsmaak.nl

Jan van Galenstraat 122
1056 CG Amsterdam

Loading...
Loading...